Zwemplezier in een minimalistische setting

Het zwembad en de woning moesten samengebracht worden in een harmonieus geheel. Hiervoor werd nauw samengewerkt met zowel de klant als de tuinarchitect. Het resultaat: een perfecte communicatie tussen binnen- en buitenruimte.
Ontdek deze realisatie
Zwembad zwevende trap modern | Zwembaden De Wilde
Realisaties

Genieten van baden met zicht op de omgeving

Voor dit project werd gekozen om het zwembad te laten overlopen op de kopse zijde. Dit zorgt voor een vloeiende overloop met de zichtlijn naar het achterliggende landschap. De verbinding met de binnenruimte is voor deze nieuwbouwwoning heel cruciaal. De vormgeving en plaatsing van het zwembad zijn dan ook volledig afgestemd op de afmetingen van de woning, waardoor we zorgen dat alles proportioneel klopt.
Ontdek deze realisatie
Jurgen de Witte 20171003 124431web crop | Zwembaden De Wilde
Realisaties

Royaal zwemplezier

Deze realisatie aan de kust was een opdracht voor een tweede verblijfswoning. Het was belangrijk dat het ontwerp van het zwembad mooi aansluit bij de landelijke stijl van de woning.
Ontdek deze realisatie
Zwembad met boord in tuin | Zwembaden De Wilde
Realisaties

Een ultiem vrij gevoel in een strak jasje

Het ontwerp van het zwembad en de overloop langs één zijde zorgen voor een prachtig zicht op de weidse omgeving. Een duik in dit bad zorgt voor een ultiem gevoel van vrijheid.
Ontdek deze realisatie
Jurgen de Witte 20180919 141838web | Zwembaden De Wilde
Realisaties

Klassiek zwemmen in een moderne omgeving

Deze bewoners wensten een klassiek zwembad bij hun moderne woning. Om zo weinig mogelijk te moeten inboeten om de zwemruimte, werd geopteerd voor een smalle, klassieke inlooptrap.
Ontdek deze realisatie
Jurgen de Witte 20180919 153858web | Zwembaden De Wilde
Realisaties

Een naadloze connectie tussen tuin en zwembad

De verbinding tussen de binnen- en buitenruimte wordt tot een maximum gebracht door de vloertegel te laten doorlopen tot en met de boordsteen van het zwembad. De trap werd bewust klein gehouden om een maximale zwemlengte te voorzien.
Ontdek deze realisatie
DSC2669 | Zwembaden De Wilde
1 6
Interesse om met ons samen te werken?
Neem contact op